حلا شيحة : دينا الشربينى جدعة ونيتها طيبة ومش خرابة بيوت ولكل من خاض فى عرضها اتقوا الله

الأحد، 16 نوفمبر 2025 02:44 م
حلا شيحة : دينا الشربينى جدعة ونيتها طيبة ومش خرابة بيوت ولكل من خاض فى عرضها اتقوا الله
حلا شيحة

دعمت الفنانة حلا شيحة صديقتها زميلاتها دينا الشربيني، بسبب الهجوم عليها على خلفية شائعة ارتباطها بأحد الفنانين وهو الارتباط الذي تسبب في انفصاله عن زوجته حسبما يشاع.

وكتبت حلا شيحة عبر حسابها بموقع انستجرام، "الجميلة دينا الشربيني… أعرفها من سنين طويلة، وأشهد إنها من أطيب وأرقّ القلوب. روح مرحة، خفّة دم، وجدعنة . صديقة قريبة، ونيّتها دائمًا طيبة مع الناس".

حلا شيحة تعاتب  بعض الإعلاميين ممن فقدوا المهنية

وأضافت حلا شيحة، "رسالتي للناس اللي بتهاجمها: للأسف، العتب مش بس على اللي بيصدق الإشاعات… العتب الأكبر على بعض الإعلاميين اللي فقدوا المهنية، وبقوا ينشروا كلامًا غير موثوق وغير صحيح… والناس تسمع وتنقل وتزود من عندها!".

حلا شيحة: دينا الشربيني مش خررابة بيوت
 

وأكلمت حلا شيحة، "أولًا وبوضوح: دينا مش “خرابة بيوت” ولا عمرها كانت كده. الزواج والطلاق قسمة ونصيب، ومحدّش بيخطف حد من حد. وأنا أعرف دينا كويس… وأعرف إنها ما تعملش حاجة من اللي بيتقال ظلمًا. المشكلة إن السوشيال ميديا بقت ساحة مفتوحة للإشاعات، والتجريح، والخوض في الأعراض… وكأن الكلام ما بقاش له حرمة ولا أثر. مع إن الكلام المؤذي ممكن يكسّر قلوب ويظلم ناس بريئة ويتسبب في أذى كبير".

وأكملت حلا شيحة، "وربنا أمرنا إننا نمسك لسانا، وما نخوضش في سمعة حد… لأن دي من أخطر الذنوب، وإحنا كلنا هنقف قدام ربنا ونتحاسب على كل كلمة قلناها أو نقلناها ولحبيبتي دينا…سيبي كل ده وراكِ. إنتِ إنسانة جميلة من جوه وبرّه، وقلبك طيب ونيّتك بيضا، وما يستاهلش تتأذي من كلام جاهل لا يعرف حقيقتك.ربنا يكرمك بالخير اللي قلبك يستحقه".

واختتمت حلا شيحة، "ولكل من خاض في عرضها…اتقوا الله.الكلمة أمانة، وظلم الناس مش لعب. وكل واحد هيتحاسب أمام رب العالمين على اللي قاله واللي نشره واللي شارك في إيذاء إنسانة بريئة.
وقد قال رسول الله ﷺ: من تتبّع عورة أخيه تتبّع الله عورته، ومن تتبّع الله عورته فضحه ولو في جوف بيته».وقال ﷺ: «لا يدخل الجنة نمّام».

 

 

 

 

 

لا توجد تعليقات على الخبر
اضف تعليق